Nu mai acoperii petele de pe canapea cand ai musafiri!


Obisnuiesti sa mananci pe canapea? Se intampla si la case mai mari!
 
La o vizita facuta in Centrul Oasis prințul William a remarcat niște canapele de culoare galbenă. Avand intentia de a face o gluma i-a atenționat pe cei prezenți să stea departe de ele, mai ales dacă plănuiesc să manance pizza. Kate Middleton i-a dat imediat replica: „Tu ești un coșmar în privința asta!”, făcând referire la faptul că William obișnuiește să mănânce pizza pe canapea!
 
Poate consideri mancatul pe canapea un mic rasfat. Te uiti la filmul preferat, mananci ceva bun. Dupa o zi obositoare de lucru cine te-ar putea condamna? Nici nu realizezi cand o parte din mancare ajunge si pe canapea. In timp apar pete. Oare de unde or fi? Ia gandeste-te! Mancarea, lichidele si praful adunat in timp nu fac casa buna cu capeaua ta!
 
Ca sa nu ajungi in situatia de a acoperi canapeaua cu tot felul de paturi atunci cand se anunta musafiri, dar si ca tu sa stai cu placere pe canapea fa o curatare a tapiteriei in mod profesional. Pe langa pete si praf te scapa si de acarieni.
 
Exista si varianta de a curata chiar tu tapiteria, cu detergent si un burete umed, dar metoda aceasta da rezultate pe termen scurt.
 
Curatand canapeaua cu metoda “detergentul si buretele” estompezi urmele dar impingi mizeria in profunzimea tesaturii, iar scopul curatarii ar trebui sa fie tocmai scoaterea mizeriei din tapiterie.
 
Acest lucru se poate face prin curatarea profesionala. La curatarea canapelelor noi folosim metoda injectie-extractie. Practic se injecteaza solutie, aceasta inmoaie/dizolva mizeria (praful, grasimile din mancarea, lichidele, parful) apoi o aspira cu putere, astfel se realizeaza o curatare in profunzime.
 
Dupa cum poti observa intre metoda pe care o poti folosi tu si cea folosita de noi exista diferente!
 
Incearca macar o data sa cureti profesional tapiteria.
 
Te vei convinge de rezultatele obtinute, iar daca nu esti multumit nu trebuie sa platesti!
 
Fa chiar azi o programare!
 
O zi curata sa ai!
 
P.S. Crezi ca si prietenii au probleme cu canapeaua cand primesc musafiri? Distribuie-le acest articol si da-le o mana de ajutor!