Spalatul geamurilor pare o treaba simpla! Asta pana in momentul in care observati ca desi a-ti sters geamurile cat s-a putut de bine tot raman urme. Ai muncit atata dar rezultatul tot nu e pe masura asteptarilor tale.

     Poate ca  metodele bunicii de curatare cu apa cu spirt si ziare nu ti-au fost de ajutor. Sau desi ai folosit o laveta sa le stergi nici aceasta nu a fost tocmai cea mai potrivita. Sa fie oare de vina detergentul de geam? 

      Pssss… iti spunem un mic secret: pentru a obtine rezultatul dorit ai nevoie de un mop special de curatat geamuri, o racleta din cauciuc, o laveta de microfibra, solutie de geamuri si multa, multa indemanare. Stii cum se spune: repetitia e mama invataturii! O rola de hartie sau niste banale carpe iti pot fi si ele de ajutor la curatarea tocariei… doar nu ai uitat de ea?

     Acum ca ti-am spus de ce e nevoie pentru a curata geamurile cu rezultate excelente iti mai dam o tema de gandire : geamurile care trebuie curatate se deschid suficient de mult incat sa permita o curatare usoara? Sunt situate la o inaltime mare?  Sau poate ai un perete vitrat de mari dimensiuni? In aceste cazuri accesul la suprafata de curatat se face cu scara, cu ajutorul unei schele sau chiar a unei nacele!

     Daca ti se pare prea complicat cheama-ne pe noi si vom face toata treaba asta in locul tau!

 

Serviciul de spalat geamuri si pereti vitrati cuprinde:

  • Curatat si spalat tocarie si sticla dupa constructor
  • Curatarea si spalat tocarie si geam praf
  • Curatat geam si vitrine la mare inaltime

Click aici pentru a afla pretul!