Adamaroclean - curatenie in Timisoara


  VIZIUNEA NOASTRA

     Traim zile in care mancarea este plina de chimicale, zaharul si sarea se gasesc in mai totate produsele in cantitati deloc neglijabile, aerul, in special vara, e greu respirabil si plin de smog iar praful se aseaza peste tot si mai ales in casa ta.
     Da stim … nu e o solutie sa traim intr-un glob de sticla dar trebuie sa facem cateva alegeri in viata de zi cu zi, sa ne ferim organismul de lucrurile nocive venite din exterior care ne afecteaza sanatatea.

     Din nenumaratele alegeri pe care trebuie sa le faci zilnic, cu una te putem ajuta noi. Dorim sa te ajutam, prin serviciile pe care le oferim , sa traiesti intr-o casa mai curata si sa salvezi timp pretios pe care il poti acorda familiei, prietenilor sau hobbyurilor.

     Mediul in care traiesti iti poate influenta sanatatea!


  SCOPUL NOSTRU

     Curatenia este unul din cele mai frecvente lucrari pe care le faci intr-o casa. Iti face placere sau nu, curatenia trebuie facuta. Aspirat, spalat pardoseaua, sters praful, curatat obiectele sanitare, degresat aragazul, plita sau cuptorul, toate acestea fac parte din rutina saptamanala..

     Dar uneori curatenie mai inseamna si altceva. Lucrari mai complexe si care nu se fac in fiecare saptamana. Curatarea geamurilor (mai ales cele la inaltime), curatarea mochetelor, tapiteriilor sau saltelelor, curatarea pardoselilor dure nu sunt la indemana oricui. Ai nevoie de aparatele potrivite, solutiile profesionale dar si know howul necesar ducerii acestor lucrari la bun sfarsit.

     Si pentru ca toate acestea sunt mai greu de realizat in mod obisnuit, noi ne-am specializat pe aceste tipuri de lucrari greu accesibile in mod normal si dorim sa te ajutam! Dorim sa te scapam de stresul achizitiei sculelor (profesionale care nu au un pret foarte mic), solutiilor (care profesionale fiind sunt la cantitati mari), de praful si acarienii din casa dar si sa te ajutam in rezolvarea lucrarilor mai complexe de curatenie.

     Serviciile noastre se adreseaza tuturor celor care vor sa traiasaca sau sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu cat mai curat, indiferent ca este vorba despre apartamente, case, birouri, cabinete medicale , sedii de firme/banci, hale industriale, depozite, hale productie, restaurante, sali de sport, hoteluri, pensiuni, gradinite, etc.

2894total visits,1visits today